lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noVet du hva du skal gjøre om barnet får noe i halsen?...

Vet du hva du skal gjøre om barnet får noe i halsen? Dette må alle lære seg!

choking-baby-back-blows

Alles mareritt er at noen man er glad i skal bli skadet. Derfor er det viktig at alle lærer seg førstehjelp slik at man vet hva man skal gjøre om man kommer i en uventet og vanskelig situasjon. Mange dør av kvelning hvert år. Og mange dødsfall kan bli avverget om alle lærer seg hva de skal gjøre i en slik situasjon. Om en baby får noe i halsen, så er teknikken for å få dette ut ulikt enn hos en voksen person. Dette ettersom babyer ikke tåler at man bruker så mye kraft.

Vet du hva du skal gjøre om en baby får noe i halsen?

Vet du hva du skal gjøre om en baby får noe i halsen? Bare 40% av befolkningen vet dette, og flere dødsfall kan bli avverget om flere lærer seg teknikken. Se videoen og del den gjerne slik at flere kan lære seg dette!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær