søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noDenne landsbyen ser kanskje vakker ut. Men mange hadde vært livredde for...

Denne landsbyen ser kanskje vakker ut. Men mange hadde vært livredde for å bo her. Ser du hvorfor?

spider

En dag våknet befolkningen i Golburn i Australia til en helt ny hverdag. Plutselig var bakken dekket av noe hvitt. Og med tanke på klimaet var det ikke snø. Etter nærmere undersøkelse så var det ikke vanskelig å finne ut hva det var som dekket bakken. Og det hele skyldes et unikt naturfenomen. Flere vil være redde for å oppholde seg i denne byen når de får høre hva som er grunnen til det hvite belegget på bakken. Klarer du å se hva dette er? Om ikke, så kan du gå til neste side for å få fasiten.

Gå til neste side for å finne ut hva det er som dekker bakken i den australske byen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær