fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noHund kjørte traktor på motorveien. Skapte køproblemer. Og nei, dette er ikke...

Hund kjørte traktor på motorveien. Skapte køproblemer. Og nei, dette er ikke tull..

hundtraktor

Det var store forsinkelser på motorveien M74 i Skottland onsdag denne uken. Årsaken var at en hund kjørte en traktor inn på veien midt i morgenrushet. Ja, dette er faktisk sant. Her er twittermeldingen som bekrefter det: hund2

Hunden var eid av en lokal bonde, som hadde den med seg i traktoren. Da bonden gikk ut at traktoren for å ordne noe, så lente hunden seg over spakene, og traktoren begynte å kjøre. Traktoren stoppet ikke før den kom ut på motorveien, der hele situasjonen skapte et voldsomt oppstyr. Ingen ble skadet, men det ble en del kødannelser.

Av en eller annen grunn, så ble dette den største viralsaken i Skottland den dagen. I følge kilder i politiet, så fikk hunden ingen bot og heller ikke prikker på sertifikatet. Grunnen var hovedsakelig at hunden ikke hadde sertifikat. Pågripelsen gikk også uten dramatikk.

[fb_like_page]

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær