onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noTypen hennes var utro, og hun laget en sang om han og...

Typen hennes var utro, og hun laget en sang om han og følelsene sine. Vi er litt usikre på hva vi synes!

sang

Typen hennes var utro. Slik vi tolker teksten i denne sangen, så skjedde det trolig mange ganger. Og trolig har han cheatet på sin nye kjæreste også allerede. Med andre ord, neppe en type hun bør savne eller skrive en sang om heller for så vidt. Men det gjør hun altså. Og den gir ganske blandede følelser. For hun har på en måte en grei stemme, sånn delvis i alle fall. Men så er det noe som er galt og ikke stemmer et sted. Kanskje du klarer å sette ord på det bedre enn oss?

Gå til neste side for å høre sangen hun skrev til typen etter at han var utro og stakk av!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær