onsdag, juli 24, 2024
HjemSisteMobilt bredbånd fra OneCall

Mobilt bredbånd fra OneCall

Mobilt bredbånd gir deg trådløst internett uansett hvor du er. På mange måter kan man si at det kombinerer det beste fra både 4G og Wi-Fi og gir deg akkurat det du trenger når du for eksempel skal på hytta, campingferie eller båttur. Mobilt bredbånd gir deg nemlig lynraskt nett via en bærbar mini-ruter, sånn at du har nett uansett hvor du er.

Uansett om du bruker mye data eller veldig lite data, så har OneCall en løsning for deg. La oss begynne med å gå igjen de forskjellige pakkene som er tilgjengelige når du velger mobilt bredbånd fra OneCall.

  • Du får 10 GB data i måneden for 249 kr
  • Du får 20 GB data i måneden for 349 kr
  • Du får 550 GB data i måneden for 449 kr

Det kan være litt vanskelig å vite akkurat hva som er det riktige noen ganger, men da kan man alltid ringe og be om hjelp. Når man gjør dette, kan man ofte få veiledning i forhold til å finne ut av hva behovet man har egentlig er, sånn at man kan bestille det abonnementet som passer best til det forbruket man forventer å ha.

Ofte stilte spørsmål

Før man kan si at mobilt bredbånd er det riktige for seg, er det viktig å få svar på de spørsmålene man eventuelt har, så her kommer noen av de aller mest stilte spørsmålene.

Kan jeg bruke mobilt bredbånd i EU?
Nei, dette er bare tilgjengelig for bruk i Norge.

Hvilken hastighet får jeg?
Med OneCall får du mobildata gjennom Norges mest moderne mobilnett, og derfor får du 4G dekning i de aller fleste stedene i landet.

Trenger jeg en 4G ruter?
Ja, det gjør du – men bare hvis du ikke har SIM-kortleser i nettbrettet eller PCen din. Mange velger en ruter til tross for at de har dette, fordi det gjør det enklere for flere enheter å bruke nettet samtidig, uten å måtte ha flere SIM-kort.

Kan jeg ta med data til neste måned?
Nei, dessverre er dette ikke noe OneCall tilbyr for akkurat mobilt bredbånd, og heller ikke for kontant. Dette skal man selvsagt ta med i beregningen.

Hvordan kommer jeg i gang?
Du kan enkelt bestille dette hvis du allerede er kunde hos OneCall, og da vil alle de personlige informasjonene dine overført direkte. Enkelt og greit. Hvis du ikke er kunde, kan du også bestille via hjemmesiden deres, eller du kan be om hjelp av kundeservice. Hvis du har et abonnement på mobilt bredbånd et annet sted, trenger du ikke å si opp dette selv engang, for det fikser de også.

Hvorfor burde jeg velge mobilt bredbånd?
Mobilt bredbånd gir deg det samme, gode internettet, men gir deg samtidig mye mer fleksibilitet. Dette er derfor en perfekt løsning for deg som ønsker å jobbe på hytta eller bare sikre deg at du kan ha godt internett uansett hvor du er og hvor du jobber. Mer fleksibilitet betyr mer frihet, og det er noe som er verdt å prioritere.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær