mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noAustralsk gambler beskylder Crown for ID-tyveri

Australsk gambler beskylder Crown for ID-tyveri

Renee Bell var i ekstase da hun i mai 2018 oppdaget at hun hadde vunnet $1,05 millioner på oddsen hos BetEasy. Ekstasen ble til overraskelse da spillsiden kun betalte ut $183 125.

Overraskelsen var ikke den lave utbetalingen, men det faktum at hun ikke engang visste at hun hadde konto hos operatøren. Etter hvert som hun dykket dypere ned i mysteriet for å få tilbake resten av utbetalingen, viser etterforskningen, ifølge Bell, at kontoen må ha blitt opprettet av noen hos Crown Resorts. Mange oddsspillere oppretter jo nye kontoer hver uke for å få innskuddsbonus, men her er Bell sikker på at hun ikke har gjort dette hos CrownBet.

Bell baserer teorien sin på det faktum at hun mottok e-posten om oddsgevinsten tre dager etter at hun ble medlem i Crown Resorts Signature Club. BetEasy het tidligere CrownBet, en oddsside eid av Crown Resorts, og Bell er sikker på at den eneste måten spillet kan ha blitt plassert på plattformen er at noen hos Crown har brukt identiteten hennes. Hun mener likevel at hun har rett på hele utbetalingen, selv om hun aldri har plassert spillet.

Rettsdokumentene viser at Bell «ikke samtykket til CrownBets vilkår og betingelser, og at disse vilkårene og betingelsene ikke ble opplyst henne» da hun signerte avtalen med Crown Signature Club. I tillegg «samtykket hun ikke til CrownBets vilkår og betingelser, og at disse vilkårene og betingelsene ikke ble opplyst henne». Dette, ifølge søksmålet, innebærer at hun ikke har samtykket til plattformens vilkår og betingelser, som blant annet har en paragraf om at maksimal gevinstutbetaling er begrenset til $250 000 australske dollar, tilsvarende utbetalingen på $183 125 som Bell har mottatt.

Dette er bare det siste problemet Crown har måtte håndtere de siste årene. Selv om selskapet kanskje ikke har vært direkte involvert i denne hendelsen, er det likevel deres problem på grunn av deres historie med BetEasy. CrownBet ble BetEasy i 2018 da The Stars Group kjøpte 80 % av operatøren, og så kjøpte de resterende 20 % i fjor.

Likevel må Crown, på grunn av den påståtte linken mellom Bells BetEasy-konto og Crown Signature Club-konto, finne seg i å stå skolerett og svare for eventuelle ulovlige handlinger.

BetEasy på sin side hevder at å registrere en konto innebærer at man samtykker til vilkårene og betingelsene. Denne påstanden har vist seg vanskelig å bevise i andre jurisdiksjoner. Australias Høyesterett vil veie innspillene fra begge sider mot hverandre når saken skal opp til høring nå i november.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær