søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noNew York-turen ødelagt av bedbugs. Slik sjekker du madrassen før du legger...

New York-turen ødelagt av bedbugs. Slik sjekker du madrassen før du legger deg på utenlandske hotell!

bedbug

Elgin Ozlen og kjæresten reiste på ferie til New York og hadde gledet seg lenge. Men da de sjekket inn på Astor Park Hotel så ble ikke oppholdet som ventet. Etter første natten ble paret mer eller mindre spist opp av bedbugs. Dette er et blodsugende insekt som kan spre sykdommer og som du lett også tar med deg hjem i bagasjen. Om du oppdager slikt, må du fryse alle klær og lignende i 24 timer før du kan bruke det normalt.

Uansett, paret skiftet rom tre ganger uten at dette hjalp. Alle rom var infiserte. Men det er en ting de kunne ha gjort før de la seg i sengen. Og det er å sjekke dette. Men hvordan sjekker man og sikrer seg mot slike mareritt? Vi viser deg dette på neste side!

Gå til neste side for å se hvordan man unngår å sove i en seng infisert av bedbugs!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær