søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noI Estland blir det nå plassert slike megafoner rundt om i flere...

I Estland blir det nå plassert slike megafoner rundt om i flere skoger. Det er faktisk en veldig god grunn til å gjøre dette!

megafon

I Estland blir det nå plassert enorme megafoner rundt om i skogen og villmarken. De er laget av tre, og det ligger mye godt snekkerarbeid bak konstruksjonene. Flere titalls av de kjøres nå ut med lastebiler og bæres deretter inn i de dype skogene.

Estland har mye turister som setter pris på naturopplevelsen landet kan tilby. Og tusenvis av utlendinger er på tur der hvert år. Flere og flere legger merke til de store megafonene i tre. Men det er ikke bare at de ser vakre ut som gjør de så kule og nyttige. De har faktisk en funksjon som er helt unik og som neste må oppleves.

Gå til neste side for å få vite hva som er så spesielt med disse gigantiske megafonene!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær