torsdag, april 25, 2024
Hjemindymedia.noEnkelte ting skjer bare i Russland, og at det går an å...

Enkelte ting skjer bare i Russland, og at det går an å få det på film er ganske utrolig!

russland

Enkelte ting skjer bare i Russland. Det er rart hvor stor oppfinnsomheten kan bli når man ikke har ressursene man trenger alltid. Og ikke minst er det helt utrolig at det går an å feste så mye sykt på film. Dette sammendraget av de sykeste som har skjedd i Russland vil få deg til å tenke hvordan dette egentlig er mulig og gjerne også hvorfor tenkte ikke jeg på dette?

Har du noen gang prøvd å slepe en tømmervogn med trøsykkel? Ikke, men det er det folk som gjør på denne filmen. I tillegg er det mange svært syke tilfeller som er blitt festet på film. Hvordan har de fått til alt dette?

https://www.youtube.com/watch?v=NESWrTFk0T8

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær