onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noHusker du foreldreløse Hope som levde alene på gata? Slik går det...

Husker du foreldreløse Hope som levde alene på gata? Slik går det med gutten etter fire uker med omsorg!

hope

Husker du den vesle gutten Hope som ble funnet alene og ihjelsultet i en landsby i Nigeria? Gutten på bare to år ble utstøtt av landsbyboerne fordi de mente han var en trollmann. Slike mistanker er vanlige når foreldrene eller andre nær barnet dør. Derfor fikk han ikke mat eller noen som helst form for omsorg. Det eneste han opplevde var latterliggjøring og regelrett plaging av de som bodde der. Heldigvis ble han funnet av Anja Ringgren Lovén som jobbet for hjelpeorganisasjonen DIN Nødhjælp. Nå har han blitt tatt vare på av henne og kollegaene i fire uker, og dette har vært livsendrende for den to år gamle gutten.

Gå til neste side for å se hvordan det går med to år gamle Hope etter fire uker med omsorg!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær