onsdag, juli 24, 2024
HjemSisteMenn som ser mye voksenfilmer er mer for likestilling og kvinnesak. Kjenner...

Menn som ser mye voksenfilmer er mer for likestilling og kvinnesak. Kjenner du noen som er for likestilling?

Denne saken er litt interessant. Som vi alle vet har kvinnesaken alltid kjempet i mot voksenfilmbransjen på grunn av at den sprer et negativt syn på kvinner. Og det er for så vidt lett å skjønne at mange ser negativt på slikt. Men nå har det kommet en undersøkelse som er ikke mindre enn sjokkerende. Det viser seg nemlig at menn som ser mye på lettkledde kvinner på internett har et mer positivt kvinnesyn enn menn som ikke gjør det. De samme mennene er også mer støttende til likestilling og kvinnesaken enn menn som nekter på at de ser på slikt innhold. Det er The Journal of Research som står bak undersøkelsen. Og det gjør absolutt hverdagen enklere for mange menn. Blir man fersket foran datamaskinen kan man nå fortelle at det er på grunn av sitt positive kvinnesyn. Husk det til neste gang det skjer.

Men undersøkelsen fant også ut en del negative effekter ved å se på slikt materiale på internett. Gå til neste side for å se videoen som avslører litt mer enn nødvendig!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær