mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noFlere sko med skjelett av føtter flyter i land i Canada. Hva...

Flere sko med skjelett av føtter flyter i land i Canada. Hva er det som har skjedd med disse menneskene?

fot

En makaber sak rulles nå opp i Canada. Et eldre par gikk nylig tur på Vancouver Island’s Botanical Beach. Da de satte seg ned for å ta en pause på noen steiner, så løftet mannen opp en sko som så helt ny ut. Men etter hvert som han så nærmere på den, så innså han at deler av leggbeinet og selve fotbladet fortsatt var i skoen. Med andre ord er det ikke noen som har mistet skoen, men noen som altså har mistet selve foten. Og det er jo forferdelig i seg selv. Men etter at saken kom i media, så har dette fått større fokus. Grunnen er at det finnes 16 (!) rapporter om lignende saker de siste to år. Og det som er mer spesielt, er at alle sakene gjelder en venstrefot. Folk spør seg nå hvor høyre foten er og hvor menneskene som hadde disse føttene er.

Politiet etterforsker nå saken, og den har høy prioritet. De har også en teori som de jobber ut i fra.

Gå til neste side for å få vite politiets teori i saken. Er du enig i at dette høres sannsynlig ut?

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær