onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noFirmaet produserer øl basert på essenser fra vagina. Kjenner du noen som...

Firmaet produserer øl basert på essenser fra vagina. Kjenner du noen som like damer og øl?

underlivsøl2

Når du trodde du hadde hørt alt, så kommer det en nyhet som bare topper hele dritten. Et firma i Tjekkia har funnet sin nisje. De lager øl av bakteriefloraen i underlivet på kvinner. Og det nye produktet er allerede i produksjon og har blitt en stor suksess til nå. Det viser seg nemlig at menn liker både damer og øl, og når man kombinerer dette, så er man dømt til å lykkes. Første produksjon er basert på underlivet til modellen Alexandra Brendlova. Og for de som ønsker å smake det, så kan man bestille en sixpack på internett. Ølen har fått navnet Bottled Instinct.

Firmaet har også et ess i ermet. De planlegg når å produsere øl basert på underlivet på hvilken som helst kvinne. Så lenge du har tilgang på underlivet hennes og kan ta en gynekologisk prøve og sende til produsenten, så er dette mulig å ordne. Så da kan du altså drikke øl basert på kjærestens underliv, så slipper hun å bli sjalu.

Men denne historien bare gir og gir. Gå til neste side for å få vite prisen på ølet og få detaljer om produksjonen og uthenting av vaginale bakterier!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær