onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noTror hun skal på en romantisk valentine-date. Men blir grisedumpet fordi kjæresten...

Tror hun skal på en romantisk valentine-date. Men blir grisedumpet fordi kjæresten vet hun har vært utro. Iskaldt!

valentine

Kyle Boggess fikk for en tid tilbake vite at kjæresten hans var utro. Han fant diverse meldinger fra andre gutter, som viste at dama ikke alltid hadde han som førsteprioritet. Etter å ha gått rundt med aggresjon og bitterhet i kroppen lenge, så bestemte han seg for å slå opp på en ikke alt for sympatisk måte. Men kjæresten hans hadde jo vært utro en stund, så det er jo fortjent til en viss grad. Hun tror hun skal på en romantisk date og har pyntet seg og er virkelig klar. I stedet skjer det noe helt annet.

Gå til neste side for å se videoen av dette opptrinnet. Kanskje like greit å beholde buksen på neste gang!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær