onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noEn liten bulk på bilen fikk denne fyren til å reagere med...

En liten bulk på bilen fikk denne fyren til å reagere med en fyrverkeri av en forestilling. Dette er road rage i verdensklasse!

rage2

Denne situasjonen oppstod etter et lite sammenstøt i en rundkjøring. Bilføreren som filmer laget et liten bulk i bilen til denne karen. Og da ble han ikke særlig blid. Eller, han gikk totalt amok. Bare slik det er sagt, absolutt ingen fikk noen skade i kollisjonen, så det er ikke grunnen til denne LITT overdrevne reaksjonen. Dette er et slikt klikk at det er ganske morsomt å se på. Men man må ha litt medfølelse for fyren også. Kan ikke være hyggelig å ligge på internett i en slik tilstand. Likevel, det er god underholdning.

Gå til neste side for å se denne fyren klikke totalt. Dette er road rage i verdensklasse!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær