onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noHun sa nei til det storstilte og romantiske frieriet på en hensynsløs...

Hun sa nei til det storstilte og romantiske frieriet på en hensynsløs måte. Når du hører grunnen så blir du kraftig provosert!

frieri

Denne kinesiske mannen hadde arrangert et av de bedre frieriene vi har sett. Han inviterte alle venner og kjente til torget i sentrum av byen og ordnet med romantisk musikk og dansere som plutselig begynte med sitt show rett før han gikk ned på kne. I tillegg  hadde han kjøpt blomster og konfekt. Med andre ord en ekte gentleman som har gjort alt etter boka og mer til.

Dessverre for han så sa kjæresten nei. Og på generell basis må folk ha lov til å si nei til et frieri. Men grunnen til at hun sa nei er kanskje den mest provoserende du noen sinne kommer til å høre. Jeg kjenner selv at jeg blir litt småforbanna på mannen sine vegne.

Gå til neste side for å få vite den totalt hensynsløse grunnen til at hun sa nei til frieriet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær