søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noVekkerklokke tvinger deg til å stå opp. Kjenner du noen som absolutt...

Vekkerklokke tvinger deg til å stå opp. Kjenner du noen som absolutt trenger en slik?

vekkerklokke

Vi har vel alle forsovet oss i blant. Og det kan være ganske ugunstig og er ofte lite populært der man jobber. Og enkelte av oss er genetisk anlagt på en slik måte at man sover lengre enn andre og har behov for mer søvn. Så hva skal man da gjøre når det er andre gangen man forsover seg på en uke og sjefen begynner å bli sur? Jo, nå har det kommet en løsning. Nemlig en vekkerklokke som tvinger deg til å stå opp om morgenen. Den gir seg faktisk ikke før du har stått opp med begge beina på gulvet. På den måten blir du tvunget til komme deg ut av sengen, ellers så blir du terrorisert med lyd.

Gå til neste side for å se video av hvordan dette fungerer og flere andre ideer som tvinger deg ut av sengen om morgenen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær