onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noDørvakt filmet alle idiotene han måtte forholde seg til hele lørdagskvelden. Ser...

Dørvakt filmet alle idiotene han måtte forholde seg til hele lørdagskvelden. Ser du noen du kjenner?

dorvakt

En dørvakt var lei av alle trøblete personene han måtte forholde seg til i løpet av en kveld. Og det var ikke få…i løpet av kvelden må han forholde seg til folk som griner, folk som vil banke han, andre som sniker i køen, overstadig berusede personer som må kastes ut. Ja, du forstår bildet. Det hele er ganske sykt, og man innser vel at litt for mange blir hjernedøde idioter når de drikker.

Denne dørvakten får virkelig kjørt seg i løpet av en kveld på jobb. Å være dørvakt kan jo se ganske gøy ut fra utsiden, men etter å ha sett denne videoen så er det vel like greit å finne seg en annen jobb.

https://www.youtube.com/watch?v=bSaZEWjI6Ws

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær