onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noDette bildet ble tatt av et jaktkamera som var plassert i skogen....

Dette bildet ble tatt av et jaktkamera som var plassert i skogen. Folk i området er blitt livredde etter mystiske hendelser!

goatman

Grunnen til at folk er blitt redde er at det i området Maryland helt siden 1957 er blitt rapportert at flere personer påstår å ha sett «Geitemannen». Ja, du leste rett. Etter den første observasjonen er skapningen blitt sett ofte i området og også andre steder i USA. Geitemannen skal være halvt menneske og halvt geit. Med andre ord må et menneske ha paret seg med en geit for at en slik hybrid skal ha blitt født. Akkurat den delen av det skal vi ikke legge oss borti, men bare si at bildet på jaktkameraet virker ganske naturtro. Og med tanke at skapningen er blitt sett såpass ofte, så kan vi forstå at dette skaper oppstandelse.

Det er forresten kommet rapporter om at Geitemannen har drept folk som har bodd ute i telt i naturen. Og at hybriden har langt sterkere enn et menneske og evner som er mye kraftigere på flere områder.

Det ligger tilgjengelig en film om Geitemannen på neste side. Der får du høre om legenden, de mange observasjonene og se og dømme selv de bildende som er blitt tatt av skapningen. Så da kan du gjøre opp din egen mening om dette kan være ekte.

Gå til neste side for å se filmen om den utrolige Geitemannen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær