onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noTrenger du en fridag og vil skulke jobb eller skole? Dette er...

Trenger du en fridag og vil skulke jobb eller skole? Dette er de beste og mest akseptable unnskyldningene i følge rapport!

Du er lei skole eller jobb og trenger en fridag eller åtte? Det er ikke lett å komme på en unnskyldning som virker troverdig. Men nå er det kommet en forskingsrapport som viser hvilken unnskyldninger arbeidsgivere lettest aksepterer. På topp har vi spysyken. Om du har det er det ingen som vil ha deg på jobb, så dette er alltid enn vinner. På en god andreplass kommer diare. Men det er kanskje litt flauere å ringe jobb for å snakke om akkurat det. Men da er tredjeplassen mye enklere. Det er kanskje den mest populære sykdommen, nemlig influensa. Om du skulle trenge inspirasjon, så er resten av listen under reklamen:

syk2

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær