onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noSlik så han ut før og slik er han nå. Spiser 7000...

Slik så han ut før og slik er han nå. Spiser 7000 kalorier om dagen og sikter mot Hollywood. Noe for deg?

Martyn Ford var langdistanseløper og hadde minimalt med muskler eller bodyfett. For 12 år siden gjorde han et livsendrende valg som nå har gitt han tilnavnet «Nightmare». Uvisst av hvilken grunn. Han ser jo ut som en hyggelig og beskjeden type. Nå trener han fire-fem timer om dagen i beast mode og spiser mellom 6500 – 7000 kalorier om dagen. Dette er tre-fire ganger hva et gjennomsnittsmenneske behøver. Men effekten er altså gigantiske muskler. Mannen har gått fra å se ut som «The sherminator» i American Pie filmene til å se ut som hulken.

Planen er nå en Hollywood-karriere. Han har vært på audition for den nyeste James Bond filmen som «badguy». Men den fikk han dessverre ikke. Trolig fordi han hadde for få tatoveringer. Men han har hatt hovedrolle i filmen «Undisputed 4». Som vanlig er fireren den beste filmen i rekken. Jeg antar dere alle har sett den?

I alle fall, vi ønsker Martyn alt hell og lykke med både bodybuilding og spising fremover og satser på at han ikke kan norsk.

bodybuild2

bodybuild4

bodybuild5

bodybuild3

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær