fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noHan drakk ti colabokser per dag i en måned. Før og etter...

Han drakk ti colabokser per dag i en måned. Før og etter bildene er faktisk veldig skremmende!

cokes

George Prior bestemte seg for å drikke 10 colabokser per dag i en måned. Han er opptatt av å vise omverdenen hvor usunt sukker er. Og spesielt sukkerdrikker der vi ikke legger merke til at vi heller i oss ganske enorme mengder kalorier.
– Jeg innser at de fleste personer ikke drikker slike mengder cola hver dag. Men ganske mange gjør det faktisk. Men uansett så kan ett par bokser cola kombinert med litt snop inn mellom andre måltider utgjøre samme effekt. Samfunnet vårt er blitt avhengig av sukker, og dette eksperimentet viser hvor farlig det faktisk er, sier han.

På neste side får du se hvor mye han faktisk la på seg og før og etter bildene. Og de er ganske dramatiske.

Gå til neste side for å se før og etter bildene og få vite hvor mye han la på seg!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær