mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noSiste innen brillemote får du hos din lokale tatoveringsjappe i fylla rundt...

Siste innen brillemote får du hos din lokale tatoveringsjappe i fylla rundt kl 03.00. Salg på ølbriller. Løp og kjøp!

En feiring i Wales tok litt av da festen flyttet seg fra den lokale puben til den lokale tatoveringsjappen. Om tatoveringsartisten også var med på festen sier historien ingenting om. Men det er veldig sannsynlig når man ser bildene. For det gikk svært så galt for den festglade 50 åringen som dagen etter ikke husket at han hadde blitt tatovert.
– Da jeg våknet dagen etter trodde jeg vennene mine hadde tegnet på meg brillene, så jeg prøvde å vaske de av. Jeg fikk sjokk da jeg innså at det var en tatovering.

tatto2

Mannen er nå i full gang med å fjerne tatoveringen. Behandlingen går bra, og de nye «ølbrillene» er nesten ikke synlige lenger.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær