lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noEn jente går rundt på gaten og spør gutter om de vil...

En jente går rundt på gaten og spør gutter om de vil kline. Er gutter billigere enn jenter?

jentekyss

Vi har tidligere hatt ett par videoer at gutter som går rundt på gaten og spør jenter om de vil kline. Den første videoen viste seg i etterkant å trolig være falsk. Dette ettersom det var sykt mange pene jenter som bare sa ja på sekundet. Tror faktisk ingen sa nei så og si. Den andre videoen framstod som ganske ekte. Mulig gutten som spurte var mindre pen enn den første, men responsraten hans var rimelig elendig. Han måtte bortimot forhandle for å få en klem.

I  denne filmen er det komikeren Farah Brook som går rundt i New York og spør gutter om de vil kline. Det store spørsmålet her blir derfor egentlig om gutter er billigere enn jenter. Det er jo samfunnets inntrykk sånn i utgangspunktet. Men stemmer det?

Gå til neste side for å se videoen som avgjør om gutter er billigere enn jenter!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær