onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noHer finner du Wifi-passord for gratis internett på alle flyplasser i verden!

Her finner du Wifi-passord for gratis internett på alle flyplasser i verden!

wifi

Ofte kan det være greit å spare litt penger ved å bruke wifi-nettverk på flyplasser og lignende når man er ute å reiser. Men de fleste flyplasser har laget betalingsløsninger på internett-nettverkene sine. Derfor kan det være greit å vite passordene på de andre tilgjengelige nettverkene som finnes på flyplassene. For det er ofte ganske mange. Denne oversikten gir også informasjon om hvor man bør sitte og hvor det er best dekning. I tillegg oppdateres oversikten daglig, slik at det som finnes her skal fungere uansett om det blir gjort endringer.

Gå til neste side for å se oversikten, og bookmark gjerne denne artikkelen slik du har den tilgjengelig til du skal ut å reise!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær