lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noKarianne søker en mann som kan kysse henne på nyttårsaften. Kjenner du...

Karianne søker en mann som kan kysse henne på nyttårsaften. Kjenner du noen som kan hjelpe henne med å få en fin feiring?

nyttårskyss

Karianne Wahlstrøm er lei å gå på nyttårsfest uten å ha med seg en date. Til nå har hun hatt litt uflaks og hun har aldri blitt kysset ved inngangen til et nytt år. Litt merkelig egentlig, for hun er jo ganske pen. Hun forteller til TV2.no at hun er lei av Tinder, men vi har jo uansett en swipe-kultur, så hun ser ingen problem med å søke etter en date på Facebook.
– Jeg er ikke så selvhøytidelig, forteller lærerstudenten.

Til nå har responsen vært stor. Og ettersom hun har gått ut med fullt navn har hun fått haugevis med venneforespørsler og meldinger på innboks. Det var søsteren som kom på den gode ideen om å gjøre stuntet på Facebook og de synes begge at reaksjonene til nå har vært morsomme.

Men Karianne har visse krav til drømmemannen, så det er ikke slik at hvem som helst får ta henne på date. Og historien har en liten tvist potensielle sjarmører må ta hensyn til.

Gå til neste side for å se Kariannes krav til drømmemannen og lese om den lille tvisten som kan gi deg en fordel!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær