mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noHan har slanket seg i et år. Men får det ikke helt...

Han har slanket seg i et år. Men får det ikke helt til. Det er vel flere som har prøvd samme kuren?

slankeper

Denne karen satte seg et mål om å gå ned i vekt, og det siste året har han kjørt sitt eget opplegg. Og dette opplegget er ikke helt som andre slankekurer. Han kjører sitt eget opplegg uavhengig av hva eksperter og personlige trenere anbefaler. Fordelen er at denne metoden er mye mer behagelig og mindre krevende i hverdagen. Man slipper folk som maser, og man slipper også å telle kalorier eller bruke skritteller. Det eneste man trenger å ta hensyn til er hva som er behagelig i øyeblikket. Og det fungerer…ikke så veldig bra.

Gå til neste side for å få mer informasjon om denne slankekuren og hvordan man best bør gå frem for å få samme kropp som denne karen! Det er enkelt, men ikke gratis!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær