onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noJulegavetips: Rensesett for underlivet. Og det kan sendes anonymt slik din gavmildhet...

Julegavetips: Rensesett for underlivet. Og det kan sendes anonymt slik din gavmildhet ikke blir avslørt!

underliv

Det å finne på julegaver til alle man kjenner er alltid utfordrende. Derfor er det alltid fint med tips som kan gjøre jobben enklere. Dette unike rensesettet for underlivet koster bare $14.99 på Ebay. Det garanterer å renske opp til de grader nedentil, og gi en frisk og fin duft i etterkant. Så det er jo hyggelig og bra.

Det viser seg at de som har kjøpt denne gaven og lagt igjen anmeldelser av produktet kanskje ikke har hatt de beste intensjoner ovenfor de som har fått gaven. Ettersom leverandøren av dette flotte rensesettet garanterer at pakken kan sendes til den du vil uten at den som bestiller som avsender, så har salget virkelig tatt av. Flere og flere har nå begynt å bestille dette til eks-kjærester og andre personer de ikke liker så veldig godt. Derfor har leverandøren lagt inn en standard hilsen med pakkeforsendelsen:
«A bottle of moisturizing cream soap, a loofah, your offensive note and a message from us that reads: “you smell bad and you should feel bad”.

Så kanskje ikke den beste julegaven å få, men kanskje en av de bedre å gi. Men andre har faktisk også kjøpt det til kjærester som ikke har hatt hygienen på topp. Og etter at produktet er blitt brukt så er det mye mer fristende forflytte seg sørover når stemningen tar seg opp, forteller de. Alt i alt, så må jo dette være en av årets mest populære julegaver for de som kjøper. Og billig er den også.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær