onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDet foreldrene så på overvåkningskameraet gjorde at barnevakten fikk sparken på dagen....

Det foreldrene så på overvåkningskameraet gjorde at barnevakten fikk sparken på dagen. Fy!

barnevakt1

Et foreldrepar i USA følte at noe var galt med barnet. De hadde nettopp fått ny barnevakt, og etter ett par uke merket de en stor forskjell i barnet oppførsel. Ungen var grinete og virket redd. De bestemte seg derfor å sette opp et overvåkningskamera for å se hva som foregikk mens de var på jobb.

Barnet deres var bare to år, og det var derfor umulig å kommunisere med det på en slik måte at det gav mening. Men bildene gav klar tale. Det viste seg at barnevakten slo ungen når den gråt og at hun i tillegg stjal maten til barnet. Foreldrene ble sjokkerte og barnevakten fikk sparken samme dag. Saken har kommet i media i USA, og det på grunn av dette blitt mer og mer vanlig å overvåke barnevakter.

https://www.youtube.com/watch?v=DLbDbTYxVU0

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær