fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noElefantmoren prøver i elleve timer å få ungen ut av synkehullet. Så...

Elefantmoren prøver i elleve timer å få ungen ut av synkehullet. Så plutselig skjer det noe…

elefantmor

Elefanter glemmer aldri, og de har et unikt følelsesregister på linje med mennesker når det gjelder sine barn og sin familie. Denne elefantbabyen har forvillet seg ned i et synkehull, og hun står i elleve timer for å få den ut av hullet. Dette sier litt om morsfølelsen og tilknytningen mellom de to. Dessverre er det veldig vanskelig å få ut ungen, ettersom hullet er dypt. Men hun gir seg ikke. Plutselig skjer det noe uventet og landsbyboerne som filmer får oppleve noe helt unikt.

Gå til neste side for se denne unike hendelsen som viser tilknytningen mellom mor og barn!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær