onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDu får 4 millioner i lønn per år, tre måneder ferie og...

Du får 4 millioner i lønn per år, tre måneder ferie og slipper kveldsarbeid. Men ingen vil ha jobben….

nzjob

En liten by i New Zealand har kommet i en prekær situasjon. Derfor har de nå gått ut med en stillingsannonse som vil få de fleste til tenke på å flytte til andre siden av jorden. De tilbyr en lønn på fire millioner per år. Tre måneder ferie og man slipper også kvelds- og nattevakter. Med andre ord en ganske behagelig jobbsituasjon og betingelser som de fleste bare kan drømme om. Men av en eller annen merkelig grunn er det ikke noen som har søkt. Annonsen har nå ligget ute i flere måneder, men til nå har det ikke kommet en eneste henvendelse. Byrådet vurderer nå å øke lønnen for å få en person til å ta stillingen.

Ønsker du deg ny jobb? Gå til neste side for å få vite hva stillingen innebærer og se hvorfor ingen har søkt!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær