onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noPersoner som tar mange selfier tror de er penere enn andre. Kjenner...

Personer som tar mange selfier tror de er penere enn andre. Kjenner du noen som tror de er sykt deilige?

psykoselfie

Vi har alle en venn eller ti som legger ut en drøss med selfier hele tiden. Enten det er på facebook, instagram eller på snapchat. Nå viser det seg at alle disse folkene som tar alle selfiene har psykiske problemer. Disse personene har sterke narsissistiske trekk og for mange går det rett og slett over til psykiske vrangforestillinger. For oss vanlige som ikke tar så mange selfier, så fremstår det hele veldig overdrevent. Men den egentlige grunnen til at de tar så mange bilder er at de rett og slett mener de er deiligere enn de egentlig blir oppfattet som av andre. Og når du ser hvor stor misoppfattelsen av eget selvbilde faktisk er blant disse personene, så vil du faktisk begynne å le hver gang du ser en selfie i sosiale medier.

På neste side så får du se resultatet av den psykiske undersøkelsen og tallmaterialet som ligger bak undersøkelsen som viser at alle som tar mange selfier bør få seg en psykolog.

Gå til neste side for å se resultatet av undersøkelsen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær