onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noSlik reagerte unge koreanere da de så voksenfilm for første gang. Kjenner...

Slik reagerte unge koreanere da de så voksenfilm for første gang. Kjenner du noen som blir like flaue?

koreafacebook

I Europa og USA har vi etter hvert fått en kultur der nakenhet og seksualitet er veldig naturlig. Det er noe alle har et forhold til, og ingen blir uglesett av den grunn. Men selv om denne delen av kulturen er blitt sosialt akseptert hos oss og vi ikke blir flaue lenger, så er det ikke slik i alle andre land i verden. Tvert om, så blir mange veldig flaue bare det blir antydning til slikt.

Ett av landene i verden som fortsatt har en meget restriktiv kultur i forhold til dette er Korea. Der er det vi på pent kaller voksenfilmer ikke vanlig i det hele tatt. Faktisk er det slik at flertallet av befolkningen aldri har sett en slik film. Og dette er rett og slett kulturelt betinget, og det er ikke noen utsikt for endring på dette foreløpig. Kanskje like greit, mange mener at det muligens har gått vel langt hos oss. Men uansett, hva skjer om noen som aldri har sett to personer hatt «samkvem» på film tidligere får se forholdsvis grove voksenfilmer?

De unge tilskuerne blir helt satt og sjokkerte, og det hele blir så komisk og så tragisk at du nesten blir like flau som de. Hva sier du til følgende utsagnet:
– Det der er ikke en pen*s, det er et tre!

Dette må du med andre ord bare se. Filmen av de flaue koreanerne får du på neste side.

Gå til neste side for å se noe av det sykeste du kommer til å se denne uken!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær