fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noHun ville spare penger, og bestemte seg for å bo i bilen....

Hun ville spare penger, og bestemte seg for å bo i bilen. Slik får hun det til uten at det går utover fasilitetene!

bobil

Eileah Ohning er en av flere i USA som har valgt å bo i bilen. Grunnen er at hun har et minimalistisk verdenssyn. Hun mener at et menneske ikke trenger alt det materielle vi omgir oss med. I tillegg sparer hun ganske så mye penger på å bo slik. Dette er penger hun kan spare til andre formål. Om hun sparer til hus er det dog ingen som vet. Men uansett så viser hun hvordan det går an å bo i bilen uten at det blir for ukomfortabelt. Er dette noe du kunne tenke deg å prøve?

Hvor mye hun bruker på bensin sier historien ikke så mye om. Men hun sier at hun sparer ganske store summer. Er dette noe du kunne tenkt deg?

bobil

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær