lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noGutt i Uganda funnet etter å ha blitt oppdratt av aper i...

Gutt i Uganda funnet etter å ha blitt oppdratt av aper i syv år. Prøver å rømme tilbake til jungelen.

apegutt

I en serie hos tv-kanalen Animal Planet kommer det nå frem en del unike saker om barn som har vokst opp ville. Felles for de alle er at de har vokst opp hos og blitt oppdratt ville dyr. Dermed har de adoptert de samme vanene og instinktene. Og er rett og slett blitt helt ulike mennesker. En av de mer spesielle sakene er apegutten fra Uganda. Han ble funnet av en jeger og hans kone da de var ute i jungelen på jakt. De fant gutten under et tre. Han var syk og hadde kloremerker og skader etter en slåsskamp. Den reduserte helsetilstanden til apegutten gjorde at de klarte å fange han og ta han med tilbake til landsbyen. Det er i ettertid blitt forsket på hvem gutten egentlig kan være.

Gutten har ved flere anledninger forsøkt å flykte tilbake til jungelen. Men han bor nå på et barnehjem for unger med store traumer.

Gå til neste side for å se reportasjen og den unike historien om apegutten fra Uganda!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær