onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noDenne skikkelsen har dukket opp på internett med en kode og advarer...

Denne skikkelsen har dukket opp på internett med en kode og advarer mot noe katastrofalt som vil skje!

kode

Den siste tiden har en video begynt å spre seg på internett. Det er en mann eller noe lignende maskert med hette og noe som ligner på et fuglenebb, og han har en kode eller en enigma som han formidler. Ettersom spredningen av videoen når har begynt å ta av, så har flere eksperter faktisk tatt dette seriøst. Og dermed har man begynt å tolke koden som dette vesenet formidler. Noe av det som blir formidlet er koordinatene til Det Hvite Hus. Men det er bare starten. Det som koden faktisk betyr vil skremme og sjokkere de modigste av oss. Gå bare til neste side for å lese hva ekspertene faktisk har kommet frem til. Bare slik det er sagt. Dette er rimelig komplisert og intelligent laget. Så om dette er en spøk, så er det noen som har satt av en stor del av livet sitt for å få det til.

Gå til neste side for å få vite hva ekspertene har kommet frem til at koden betyr!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær