onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noEr dette det endelige beviset på at kvinner ikke kan å kjøre...

Er dette det endelige beviset på at kvinner ikke kan å kjøre bil? Det kan virke slik…

bil

Denne videoen er kanskje det beste beviset vi menn har på at vi er bedre å kjøre bil enn kvinner. Forutsatt at situasjonen som oppstår er representativ for det motsatte kjønn. Noe vi antar at den er selvsagt…

Uansett, disse to damene prøver å parkere på to ledige plasser. Men det går av en eller annen grunn ikke. Selv om det i utgangspunktet burde være enkelt. Men de presterer å bruke fem minutter og i tillegg bulke de fleste bilene i nærheten. Kan noen svare på hvordan disse har fått førerkort?

Gå til neste side for å se den ganske unike videoen som beviser at damer ikke kan kjøre bil….

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær