onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noEr du blakk og villig til alt? Tjen 45 000 kr på...

Er du blakk og villig til alt? Tjen 45 000 kr på å la deg smitte av svineinfluensa!

flucamp

Er du blakk og villig til å prøve det meste bare du får betalt for det? Da har du nettopp kommet over en unik mulighet. Ved Flucamp i London starter det i disse dager opp et nytt prosjekt der man forsker på forskjellige influensatyper og hvordan de smitter. For å melde deg på prosjektet må du være frisk og ved god helse. Det er eneste kravet. Om du er villig til å la deg smitte med forskjellige typer virus, så kan du får betalt mellom 25 000 – 45 000 kr. Prisforskjellen kommer av antall dager du må oppholde deg på forskningssenteret for å bli frisk. Får man svineinfluensa så går det litt lenger enn ved vanlig forkjølelse, så det er forståelig nok.

Men dette er ikke alt. Forskningssenteret steller godt med de som er med i forsøket. Og når du ligger i sengen og venter på å bli frisk, så får du tilgang til både internett, TV og playstation. Bakdelen er at du ligger i isolasjon i mellom 10-14 dager i de fleste tilfeller. Men er vel mange som ikke går ut av rommet sitt på ukesvis uansett, så dette kan jo være en drømmejobb.

Har du lyst til å melde deg på? På neste side har vi link til registreringsskjema og mer info om hvordan de plukker ut aktuelle kandidater!

Gå til neste side for å få mer info om dette forskningsprosjektet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær