onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noDroppet ut av skolen. Startet med litt over 100 kr, nå har...

Droppet ut av skolen. Startet med litt over 100 kr, nå har han tjent over 15 millioner kroner på to år!

millio

Charlie Carrel lever nå drømmen til de fleste gutter på sin alder. Han droppet for to år siden ut av universitetet. Og litt som en følge av en tilfeldighet tok livet hans da en vending han ikke hadde planlagt. Nå pendler han mellom Malta, Monte Carlo og Las Vegas som er viktige byer i hans nye karriere.
– Jeg vokste opp i en familie uten penger, og dette er en helt ny tilværelse for meg. Hadde jeg ikke lykkes ved første forsøk, så hadde jeg nok ikke turt å satse videre ettersom jeg har lært å være veldig forsiktig med penger, forteller han.

Les om den nye karrieren til den tidligere studenten på neste side og lær hvordan han gjorde det!

Charlie Carrel droppet ut av skolen, og hadde lite eller ingen penger. Ved en tilfeldighet satte han inn 10 pund hos et online pokerselskap, og i sin første turnering vant han 30 pund. Hadde han ikke vunnet i den første turneringen, så hadde han altså ikke fortsatt med denne karrieren. Nå spiller han turneringer rundt om i hele verden og har dette som sitt levebrød. Han lever med andre ord ut drømmen til tusenvis av unge gutter. Til nå har han altså fått 15 millioner kroner i premier, og han blir mer og mer profilert i pokerverdenen.

Fint for han, kjedelig for oss som har tapt siden vi startet med poker.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær