torsdag, april 25, 2024
Hjemindymedia.noMann hørte lyder utenfor huset. Kameraet ble knust, men minnekortet fungerte fortsatt....

Mann hørte lyder utenfor huset. Kameraet ble knust, men minnekortet fungerte fortsatt. Hva er dette for noe?

rake

Det er den amerikanske tv-kanalen NBC som melder om denne saken. De har laget en reportasje om mannen som er bosatt i Berwick i nærheten av Morgan City. Han og konen hørte lyder utenfor huset flere kvelder på rad og hver morgen da de kom ut så var søppelkassene tømt utover og det virket som et eller annet vesen spiste matrester som var kastet i avfallet. Lydene var så spesielle at mannen etter hvert valgte å gå ut for å filme det vesenet som rotet i søppelkassene. Men da ble han angrepet. Du hører panikken og hylene på videoen. Kameraet ble knust, men heldigvis ble minnekortet ikke skadet slik at filmen kunne berges og vises til offentligheten.

Vesenet som er på filmen ligner ikke noe som helst noen har sett tidligere. Om man skal komme med noen sammenligning må det være Gollum i Ringenes Herre filmene. Men han var det neppe. Hva tror du dette er?

Gå til neste side for å se den unike videoen av dette mystiske og aggressive vesenet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær