fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noFolk klør seg i hodet. Klarer du å finne pandaen i dette...

Folk klør seg i hodet. Klarer du å finne pandaen i dette bildet?

panda2

Det er Gergely «Dudolf» Dudas som har laget dette julemysteriet. Til nå har over 100 000 personer delt bildet og flere og flere klør seg nå i hodet for å klare å finne pandaen før julen ringer inn. Det er ingen lett oppgave. Vi har selv prøvd, og det tar sin tid og man må ha et øyeblikks klarhet også for å få det til.

På neste side har vi bildet i full størrelse og da kan du sette deg ned i ro og mak for å finne den gjemte pandaen. Pandaer er sjeldne og utrydningstruet, så de er generelt sett vanskelige å finne. Denne tegningen er intet unntak.

Gå til neste side for å se om du klarer å finne den skjulte pandaen i bildet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær