søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noBrian fra det kjente "Meme-bildet" heter egentlig Kyle, og ser nå slik...

Brian fra det kjente «Meme-bildet» heter egentlig Kyle, og ser nå slik ut. Og livet hans vil overraske deg!

meme

Fyren på det kjente «meme-bildet» har fått navnet «Bad Luck Brian» og har blitt vist flere millioner ganger med forskjellige tekster. Noen mer morsomme enn andre. Det viser seg at bildet er skolebildet til en gutt med navn Kyle som ble tatt da han var 14 år og hadde tannregulering. Som du ser har han fått fine tenner i dag. Han ble faktisk tvunget til å ta opp igjen bildet, ettersom det første ikke var bra nok. Og resultatet ble kjendisstatus.

Gå til neste side for å se hva Bad Luck Brian gjør i dag. Han har snudd det hele til noe positivt!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær