søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noDet er ikke en krokodille eller en fisk. Og det har nesen...

Det er ikke en krokodille eller en fisk. Og det har nesen til en delfin. Dette ukjente sjømonsteret skaper frykt i Australia.

hvaer

Dette ukjente sjømonsteret skaper stor oppstandelse i Australia om dagen. Det fløt opp land i Lake Macquarie i New South Wales denne uken og siden det har debatten gått i både aviser og i sosiale medier. Grunnen er at ingen klarer å bli enige om hva det er. For ved første øyekast så ser dette ut som en krokodille uten bein, men de undersøkelsene som er blitt gjort til nå har utelukket dette alternativet. Det er heller ikke en fisk, og når det har nesen til en delfin så blir det raskt debatt og uenighet.

Men en forsker har nå lansert en teori som overrasker mange. Gå til neste side for å vurdere bevisene selv!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær