onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noCurtis som sier "Bacon is good for me!" er blitt voksen. Se...

Curtis som sier «Bacon is good for me!» er blitt voksen. Se scenen bli spilt inn på nytt og hør om livet som «bacongutten!»

Husker du Curtis? Du har helt sikkert sett han flere ganger på Facebook som gutten som krangler med moren fordi han ikke får bacon. Om du ikke har sette det, så kan du se det i videoen over. Den unge gutten fikk livet snudd opp ned etter at den ene scenen han noen gang har hatt i en tv-serie plutselig gikk viralt og flere millioner så den over natten. Overgangen fra totalt ukjent til å bli bacongutten skjedde raskt og uventet. Og det har selvsagt påvirket livet hans stort.

Gå til neste side for å se bacongutten fortelle om livet sitt og se scenen spilt inn på nytt som voksen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær