onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noNattklubben "Batman" var den mest populære i byen etter at den var...

Nattklubben «Batman» var den mest populære i byen etter at den var med i filmen. Slik ser den ut nå!

nattclub

Nattklubben «Batman» ble ikonisk etter at den faktisk var med i en av filmene. Det å ha selveste Batman på besøk drar tydeligvis en del kunder, så den første tiden gikk det faktisk veldig bra for eierne. Klubben har flere elementer som skal simulere hjemmestedet til Batman. Mellom annet har man en stang man kan skli på gjennom etasjene og flere andre kule effekter. Det hele fremstår ganske sykt og det er lett å forstå at dette ble populært.

Men så skjedde det noe som gjorde at klubben måtte stenge, og siden har det ikke vært noe drift i bygget. Se hvordan det ser ut nå.

Klubben var veldig populær og det var så mye folk der at det ble et naturlig samlingspunkt for ungdommen. Men store menneskemengder medfører at mange prøver å tjene penger. Og etter hvert ble dette et sted der drugdealere vanket og solgte varene sine. Det hele gikk så langt at politiet stengte klubben etter 18 måneder i drift. Og siden er det ikke vært noe som har skjedd der som du ser på bildene under!

nattclub2

nightclub3

nightclub4

nightclub5

nightclub6

nightclub7

nightclub8

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær