søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noInnen få år finnes det ikke medisiner mot disse kjønnssykdomene. Kjenner noen...

Innen få år finnes det ikke medisiner mot disse kjønnssykdomene. Kjenner noen personer som bør sove dårlig nå…

gonore

I dag er det å få kjønnssykdommer ganske ufarlig. Flaut er det alltid. Men forholdsvis ufarlig så lenge det ikke går for lenge. Men slik vil det ikke alltid være. Verdens Helseorganisasjon spår nå at to av våre mest vanlige kjønnssykdommer kan bli antibiotikaresistente innen få år. Det vil si at man risikerer å dø av disse sykdommene. Og det høres ut som en ganske forferdelig og smertefull død egentlig, så det er kanskje på tide å ta dette på alvor. I gamle dager var det spesielt en av disse sykdommene som var dødelig, og en av verdens mest kjente mafiapersonligheter døde faktisk av denne sykdommen.

For å få vite hvilke kjønnsykdommer dette gjelder, så gå til neste side. Du kommer faktisk til å bli ganske redd.

Gå til neste side for å få vite hvilke sykdommer dette gjelder og hvilken kjent person som døde av dette på 1900-tallet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær