søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noHun så en stor hudorm på nakken til kjæresten

Hun så en stor hudorm på nakken til kjæresten

skvis

En jente så en stor hudorm i nakken på kjæresten, og hun synes den var så ekkel at hun bare måtte fjerne den. Det viste seg å være enklere sagt enn gjort. Hun skviset og skviset og det hele fremstår ganske smertefullt. Til slutt kommer alt ut, og det som kommer er ikke en standard klyse med fett. Det er noe helt annet både i farge og konsistens. Dette advarer vi på det sterkeste mot å se, for det kan ødelegge deler av dagen din. Men om du vil deg selv så vondt, så har vi noen bilder her og videoen på neste side. God fornøyelse og god middag.

skvis2
skvis3
skvis4

Gå til neste side for å se videoen av denne syke hudormen blir skviset ut

Videoen av denne hudormen som blir presset ut av sitt rette element er brutal. Men også sykt fascinerende. Det er ganske utrolig hvor mye som kan gjemme seg under huden.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær