lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noNy film basert på J.K Rowling historie. Blir dette like stort som...

Ny film basert på J.K Rowling historie. Blir dette like stort som Harry Potter? Se traileren her!

beast

En ny film basert på arbeider av J.K Rowling som står bak bøkene om Harry Potter kommer snart på kino. Traileren er nå ute, og det ser ut som dette kan bli noe for de som har abstinens etter Harry Potter filmene. Filmen «Fantastic Beasts and Where To Find Them» handler om en ung mann som jakter på uforklarlige vesen og deres fantastiske verden. Traileren ser lovende ut, og det er god filming mange kule effekter. Det kan virke som det er god underholdning, spesielt de som likte Harry Potter.

Listen over kjente skuespillere er lang som et vondt år, så dette er åpenbart en storsatsing med et enormt budsjett. Academy Award vinner Eddie Redmayne, Colin Farrell, Ron Perlman, Dan Fogler, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton, Gemma Chan, and Jon Voight har alle roller i den nye storfilmen.

Gå til neste side om du har lyst å se traileren til «Fantastic Beasts and Where To Find Them»!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær