onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noHan fakker mannen som stjeler julegaver på fersken. Men det skjer noe...

Han fakker mannen som stjeler julegaver på fersken. Men det skjer noe mer interessant. Si fra når du ser det!

pakketyv

En som er med i «Neighborhood watch» fakker en tyv som går fra hus til hus for stjele pakker. For så vidt en interessant film i seg selv. Og man skulle tro at det er derfor denne videoen nå plutselig er blitt veldig populær. Men av en eller annen grunn tror jeg ikke det er derfor. Noe skjer etter hvert i filmen som bare tar helt fokus vekk i fra forbryteren og pakkestjeling. Du begynner av en eller annen grunn å tenke på noe helt annet og hvorfor det skjer. Og ikke minst, hvorfor det ikke blir kommentert i det hele tatt!

Dette er en rimelig spesiell situasjon, og du lurer bare på en ting etterpå. Og det er «hvorfor».

Gå til neste side for å se om du legger merke til det som stjeler all oppmerksomhet bort i fra pakketyven!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær