søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noSelger jomfrudommen sin til høystbydende. Bud på 4 millioner kroner er kommet...

Selger jomfrudommen sin til høystbydende. Bud på 4 millioner kroner er kommet inn. Noen som skulle tenkt på dette før?

jomfruselges2

Katherine Stone er 20 år gammel og jomfru. Hun har nå registrert seg som arbeidstaker på et av de lovlige bordellene i Nevada. Årsaken er at hun har lagt ut jomfrudommen sin for salg. Og budrunden er nå i gang. Et bud fra en engelskmann på rundt 4 millioner kroner leder nå budrunden. Katherine hadde på forhånd uttalt at hun ville gjøre det om summen kom over tre millioner kroner. Så er det altså et tidsspørsmål før dette blir en realitet. De fleste er av den oppfatning at slikt bør gjøres av kjærlighet, og absolutt ikke for penger. Men til de journalistene som til nå har stilt det spørsmålet, så har hun hatt et ganske treffende svar.
– Huset til familien min brant ned for en tid tilbake. Dessverre nekter forsikringsselskapet å betale ut erstatningen vi har rett på. Derfor er vi tvunget til å bo i et brannskadet hus. Så dette er noe jeg gjør for å berge familien min. Jeg gjør det av kjærlighet til min familie, og ikke på grunn av pengene, forteller hun.

Hun har også laget en reklamefilm der hun forteller om seg selv og slik at budgiverne får se henne i levende live. Og ettersom budet er oppe i fire millioner kroner, så har den tydeligvis funket.

Gå til neste side for å se videoen der Katherine forteller om «prosjektet» sitt!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær